عسل اصل درمان طبیعی وحشی کردستان و کرمانشاه
دلیل های برای کیفیت خوب عسل کردستان :
۱- عسل کردستان و یا عسل مناطق کردنشین به دلیل داشتن مناطق کوهستانی زیاد و ارتفاعات بلند و پر برف در تمام فصول سال و مراتع سرسبز و پرگل و وجود گیاهان وحشی متنوع و شهد زایی که زنبور عسل خیلی از شهد این گیاهان بکر برای تولید عسل باکیفیت به خوبی استقبال می کند .
۲- مردمانی که در این مناطق زندگی می کنند به دلیل داشتن این نعمت کوهستان های سر سبز , وجود گیاهان پرشهد نیازی به تغذیه دستی یا مصنوعی ( دادن آب شکر به زنبور عسل ) به زنبور عسل نیستند چون به اندازه کافی برای زنبور عسل در منطقه شهد طبیعی , درختچه ها و گیاهانی چون پونه وحشی و گون و آویشن و سماق و تیسو و….وجود دارد و این تنوع زیاد گیاهان باعث افزایش کیفیت عسل کردستان می شود .
۳ – مردمان کرد این مناطق به دلیل داشتن اعتقادات مذهبی قوی و فرهنگ غنی همیشه تمایل زیادی به تولید عسل طبیعی داشته اند و دارند تا هم مردم و هم خدا را از خود راضی نگه دارند و با وجدانی آسوده و راحت زندگی کنند و حق هیچ کسی را به خاطر مال فانی دنیا به گردن نگیرند و در دنیا و آخرت سربلند باشند , لذا هنگام زنبورداری به افرادی که این عسل را مصرف می کنند فکر می کنند که شاید عسلش برای یک بیمار دیابتی یا سرطانی یا و دیگر افراد محتاج خریداری بشود و باید عسلش نیاز و انتظار این عزیزان را در حد اعلا برآورده کند و در حق آن ها ظلم نشود , لذا اجازه می دهد که زنبور عسل به تنهایی از طبیعت بی کران خداوند , عسل طبیعی را با بهترین کیفیت ممکن تولید کند و بتواند در معنای خودش به انسان های که کیفیت برای آن ها خیلی مهمه , خدمت کند و زنبوردار هم شب ها با وجدانی آسوده بخوابد .
۴ – شاید تعجب کنید که تولید عسل شکری و بی کیفیت نیازمند سرمایه زیاد و زحمت کمتر و حساسیت کمتر است , اما تولید عسل طبیعی نیازمند سرمایه ی خاصی نیست اما در عوض نیازمند زحمت و حساسیت خیلی زیاد است .
منبع:
gravancando.com